Bobo Moreno

Bobo Moreno har tidligere gæstet Silkeborg, men vi havde ikke tidligere oplevet Bobo Moreno med symfoniorkester som backing. ”Wonder why”, ”Singing in the rain” og ”How sweet it is” var blandt de store hits, som Danmarks crooner nr. 1 præsenterede ved årets nytårskoncert.

Bobo Moreno besidder som sanger stor alsidighed, og det er et gode, der har bragt ham vidt omkring. En opvækst præget af soul, jazz og pop, har givet ham stor fortrolighed med de fleste af de musikalske stilarter, der har deres udspring i den amerikanske blues.

Bobo Moreno er en efterspurgt bigband sanger, og han har bl.a. optrådt med Ib Glindemand, Tivolis Bigband, Niels Jørgen Steens Monday Night, Klüvers Big Band, samt en række bigbands rundt om i provinsen. Gennem årene er hans opgaver blevet stadig mere eksklusive, såvel som varierende. I april 2004 turnerede Bobo med selveste Elvis Presley’s gamle backingband og kor fra Las Vegas, det legendariske TCB Band, og The Sweet Inspirations.

Bobo Moreno kom lige fra en Nytårskoncert med Odense Blæserne, hvor han bl.a. sang sammen med Maria Carmen Koppel, ligesom han har turneret Danmark tyndt med Radioens Underholdningsorkester og sangerinden Karen.

Han kan desuden skrive ”Kongelig Hofleverandør” på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Solist i år

2017

2006