Bobo Moreno

Vi skal opleve et gensyn med Bobo Moreno. I 2006 var Bobo således også solist til Silkeborg Nytårskoncerterne.

Bobo besidder som sanger en fantastisk alsidighed – et gode, der har bragt ham vidt omkring i musikken. Bobo Moreno er født og opvokset i et musikermiljø og har på det nærmeste vilde jazztoner i årerne.

Mens der er mange danske kvindelige jazzsangere, så skiller Bobo sig ud som en af de helt store mandlige croonere. Derved er det svært ikke at lægge mærke til Bobo, der har en helt unik vokal. Han er kendt for sin alsidighed og charme og for altid at levere en eminent performance.

Siden Bobo Morenos debut på den danske musikscene i 1988, har han, som sanger, prøvet det meste. Både på små og store scener, som kor for Sanne Salomonsen, i duet med Lill Lindfors på TV, eller i studiet med D-A-D.

Det egentlige gennembrud kom i ’93, da Bobo Moreno fik lejlighed til at arbejde med to af sine største helte på dansk jord, Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt.

Efterfølgende begyndte Moreno at optræde som solist hos mange af landets bigbands, bl.a. Tivolis Big Band, DR Big Bandet, Klüvers Big Band samt en række bigbands rundt om i provinsen.

Solist i år

2017

2006