Cecilie Frøkjær

Koncerternes konferencier er Cecilie Frøkjær, som vi alle kender som en af tidens mest populære Tv-værter med fast rolle i bl.a. ”Go’ Morgen”- og ”Go’ Aften Danmark” samt med værtsroller på indsamlingsprogrammet ”Knæk Cancer”, årskavalkaden på TV2 ”De Største Øjeblikke” og ikke mindst med hendes eget show ”Cecilies Bogshow”, der blev vist på TV2 Charlie.

Cecilie Frøkjær sprang som ny udklækket journalist i 1996 over på det opstartende ”Go’ Morgen Danmark” på TV2, hvor hun dannede makkerpar med Michael Meyerheim. Her fungerede Cecilie som fast vært i over 10 år, som alle danskere kunne zappe over på i hverdagsmorgenerne. Med varme og begavelse bragte Cecilie nyheder, vejr og aktuelle temaer og gjorde så stor en præstation, at hun i hele årrækken fra 2004 til 2008 var suveræn vinder af TV-prisen for ”Årets Tv-værtinde”, som blev kåret af Danmarks største TV kanaler – DR, TV2, TV3 og SBS TV.

Cecilie har desuden bevist sit skriftlige talent ved at udgive bøger baseret på interviews med nogle af denne tids største kvindelige personligheder. Cecilies bogdebut skete under titlen ”Gennem Østrogenmuren”, der berettede om nutidens kvindeliv. Herefter har hun været forfatter og interviewer på to portrætbøger med Jane Aamund og Lise Nørgaard – henholdsvis med titlerne ”Lys i livet” og ”Fruen kommer i dag”.

Solist i år

2017