Svenske Christer Nerfont er et gensyn JYSK MUSIKTEATER, idet han også var solist til Nytårskoncerterne i 2008. Dengang havde han netop haft kæmpe succes i Sverige med den dobbelte hovedrolle i Jekyll and Hyde på Wermland Operaen i Karlstad.

Christer er uddannet som musicalartist på Teater og Operahøjskolen i Göteborg. Han har haft hovedrollen i mange musicals. Flere af disse kender vi også fra de årlige musicalopsætninger på Silkeborg Musikteater. Foruden Jekyll and Hyde har han også haft hovedrollen i West Side Story og Les Miserables.

Desuden har Christer haft en af hovedrollerne i den svenske musical Kristina från Duvemåla af Benny Andersson og Björn Ulvaeus i mere end 200 forestillinger.

Christers musikalske talent er meget alsidigt. På den klassiske front medvirkede han i 2014 i operaen L’Orfeo af Monteverdi, og tidligere har han også medvirket i La Boheme (Puccini) og MacBeth (Verdi).

For nogle år siden turnerede Christer desuden med Frank Sinatra numre, og senest har han været på turne med strygekvartet, hvor de har optrådt med Elvis Costello kompositioner.

Solist i år

2008