Erann DD

Hvis man skal beskrive årets mandlige solist Erann DD med eet ord, må det være SOULFULL. Han er kendt for at have et fantastisk åbent, charmerende og positivt sind, og det vil vi helt sikkert også opleve i Silkeborg til Nytårskoncerterne. Erann DD giver således altid sit publikum en oplevelse.

Han debuterede som sanger i funkbandet Zapp Zapp tilbage i 1989, og allerede det samme år blev de valgt som årets bedste live band. Efterfølgende fortsatte Erann DD successen i bandet Drori-Hansen Furniture, som han dannede med gymnasiekammeraten Casper Hansen.

I 2000 valgte Erann DD derefter at debutere som solist med CD’en ”Still believing”, som solgte i langt over 100.000 eksemplarer. Siden da er han gået fra succes til succes. Blandt meget andet blev han af Folkegaven 2004 valgt til at skrive Danmarks officielle sang til Kronprinsparrets bryllup ”When You hold me”. Selv om Erann DD i dag mest er kendt som solist, har han altid elsket at samarbejde med andre både nye og etablerede kunstnere. I 2001 sang han eksempelvis en duet med Karen Busck i nummeret ”Hjertet ser” på hendes debut CD, og i 2011 teamede han op med Nik & Jay i sangskrivningen til hans seneste CD.

Solist i år

2013