Danmarks internationale sanglærke Louise Fribo er med sine mange optrædener på operascener i bl.a. Hamburg, Berlin og Wien en af de få sangerinder der kan glæde sig over international succes såvel som en sprudlende karriere i Danmark. Hun brød igennem i 1992 på Østre Gasværk Teater i Les Misérables og etablerede sig herefter som en af Danmarks førende sangerinder med optrædener på bl.a Det Kgl. Teater og Gladsaxe Teater.

Senest har hun høstet formidable anmeldelser for sin præstation som Christine i Love Never Dies på Det Ny Teater. Bl.a skrev Information: “Musicalstjernen Louise Fribo har den vildeste stemme i dansk showbiz lige nu. Hun synger de allerhøjeste toner så spinkeltsmukke som glassplinter” mens Politiken stemte i med: “Utroligt hvor stort et register og hvilken kraft hendes spinkle, sarte skikkelse kan rumme. Hun kan synge så tindrende stille, at sangen lister sig ind der, hvor det er allermest ømt og sårbart.”

Louise Fribo har modtaget Marguerite Vibys Hæderslegat samt Karen Bergs Legat og i 2008 modtog hun en Reumert for sin fortolkning af den mekaniske dukke Olympia i operaen Hoffmanns Eventyr på Operaen. Ydermere har hun optrådt med alle landets symfoniorkestre ved deres nytårskoncerter samt i en årrække sunget med Bent Fabricius-Bjerre.

Solist i år

2015

2009

2000