A Tribute to Dire Straits – FÅ BILLETTER

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Jysk Musikteater præsenterer en hyldest til Dire Straits.

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en ren verdenssucces. Deres World Tour i 1985-1986 endte med tre millioner solgte billetter samtidig med, at fans havde købt over 100 millioner plader, hvorpå hits som Sultans of swing, Walk of Life og Money for Nothing var at finde.

Dire Straits’ bedstsælgende album, Brother in Arms, var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre bl.a. igennem denne hyldestkoncert.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for udsolgte huse med deres Brothers in Arms tour. De svenske gutter, som står bag, har de sidste seks år været overvældet af fantastisk respons fra publikum – blandt under deres besøg i Danmark i 2019. De seks medlemmer har skåret i og finpudset deres show, så koncerten bliver deres største og bedste til dato.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Søndag, d. 1. oktober 2023, kl. 20.00

Arr: JMTS


Husk at det er muligt at nyde en lækker middag i Stryget Restaurant & Teatercafé før koncerten. Denne aften serveres en lækker tapastallerken. Du kan også vælge vores lækre 2 rettes menu sammensat af husets egen køkkenchef. Oktobers menu består af forret og hovedret. Det er også muligt at købe nem pause og springe køen over i baren.

FORRET:

Skovsvampesuppe serveret i brødbowle

HOVEDRET:

Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  1.
  Oktober
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  225 - 280 kr.
 • Kategorier
  Show