ADAM & NOAH – Farvel og Tjak!

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

‘Hva sker der danskere? vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.
Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)’

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag.
De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour; Farvel og Tjak.

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på 5 stjerner på deres to første Danmarks turnéer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt, og er dermed et snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows der begge blev udsolgt på blot 2 uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale, i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være; Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Info: adamognoah.dk
Show anbefales ikke under 11 år.

Flyttet til lørdag, 4. september 2021, kl. 19.00
(allerede købte billetter er stadig gyldig til nye dato).
Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater, Teatersalen, Silkeborg
Billetpris kr. 270 / 220 incl. gebyr.

Arr. SIF

 • Dato
  4.
  September
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  220 - 270 kr.
 • Kategorier
  Comedy
Køb billet Tilkøb m.m.