AFLYST Dr. Zhivago – a new musical

EFTERÅRETS MUSICAL ER AFLYST – alle billetter refunderes ved henvendelse til billetsalg@jmts.dk

I Jysk Musikteater glæder vi os til at præsentere endnu en storslået og spektakulær musical, med premiere 17. oktober 2020, Dr. Zhivago – a new musical.

Dr. Zhivago – a new musical havde premiere i Sydney i 2011, og har gået sin sejrsgang over hele verden. Den er skabt på baggrund af Boris Pasternaks romanklassiker og den oscar vindende storfilm af samme navn. Filmen vandt bl.a. en oscar for bedste musik, og sangen Somewhere my Love har været med til at udødelig gøre titlen.

Dr. Zhivago – a new musical tager udgangspunkt i tiden omkring den russiske revolution i årene 1905-21. Fortællingen er udover en stærk og dramatisk musical i historiske rammer, fyldt med konflikter, drama og en meget smuk kærlighedshistorie.

De tre centrale figurer er den unge mand Yuri Zhivago, Tanya Gromeko og Lara Antipova.
Yury er ved at uddanne sig til læge og flirter derudover med en karriere som forfatter, hvor han skriver rørende kærlighedsdigte og poesi. Han er gift med den smukke, aristokratisk Tanya, men drømmer i sine digte, om den sensuelle og passionerede arbejderpige Lara.
Historien foregår i dette klassiske trekantsdrama, mellem tradition og passion, fornuft og følelser og forpligtelser og begær. Vi følger de tre gennem op og nedeture, kærlighed og svigt, glæde og sorg, fra de er helt små børn, gennem revolutionens år som unge mennesker, og til livets afslutning.

Vi kan se frem til en stærk episk fortælling om krig, kærlighed, revolution og stor dramatik.
Der er med andre ord lagt op til endnu en fantastisk musicaloplevelse i Jysk Musikteater i 2020.

Glæd dig til et stort velsyngende kor, stærke hovedroller, gribende musik, spillet af et rigtigt live orkester samt en flot og meget fortællende scenografi.

Premiere, den 17. oktober 2020, kl. 19.30
Spilleperiode: 17. okt. – 1. nov. 2020.
Billetpris kr. 425 / 275 incl. gebyr.
Grupperabat ved 10, 50 og 100 stk.
Ungdomsrabat u/ 25 år.

Russisk inspireret musical menu, Nem Pause og Nem Pakke kan tilkøbes.

Arr. JMTS

 

 • Dato
  17.
  Oktober -
  1.
  November
  2020
 • Tid
  19.30
 • Kategori
  Musical
Tilkøb m.m.