Alphabeat – 12 Nights of Thunder

Danskerne skal helt op og danse på stolene, når Alphabeat bringer fællessang og unik popfest til 12 koncertsale i starten af 2021.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men en ting har de aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på i starten af 2021, hvor hele 12 koncertsale i Danmark gæstes med showet ”12 Nights Of Thunder”.

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med drengene i Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album, ”Don’t Know What’s Cool Anymore”.

Ideen til ”12 Nights Of Thunder” opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte Danmarksturne, på landets mindre spillesteder, i februar måned. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af ”10.000 Nights Of Thunder”, hvor publikum og Anders SG ender med at synge store dele af sangen sammen acapella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af ”10.000 Nights” på sidste tour, oplevede vi hvordan en af vores festsange pludseligt fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laser-lys og røg, opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum – og det er den følelse vi gerne vil afsøge yderligere. Vi skal helt ind under huden på folk, synge sammen og forhåbentlig ender vi med at danse på stolene,” fortæller Anders SG med et smil.

”Alphabeat – 12 Nights Of Thunder” starter i slutningen af januar med koncerter i DRs Koncertsal, Musikhuset i Århus og på Portalen i Greve, og fortsætter frem til midten af februar, hvor der sluttes af med koncerter i Herning, Vejle og på hjemmebanen i Silkeborg.

Fredag, 1. oktober 2021, kl. 20.00 – varighed 1 x 75 min.
Koncerten er flyttet fra 22. april 2021 – allerede købte billetter er stadig gyldige.
Billetpris kr. 400,00 incl. gebyr.
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Arr. JMTS

Der kan tilkøbes Tapastallerken, 2-retters menu, Nem Pause.

 • Dato
  1.
  Oktober
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  400 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.