Alphabeat 2020

Alphabeat på hjemmebane!

Der er hverken dømt lillefredag- eller søndagsstemning, når comebackhitmagerne i Alphabeat tager på spillestedsturné i det nye år og  – helt bevidst – udelukkende giver koncert fredag og lørdag aften.

‘Man fester sgu bedst igennem, når man har fri dagen efter’, fortæller bandet med et smil.
Og Alphabeat, ført an af sangerne Stine Bramsen og Anders SG, er helt klar på at skrue op for festen, når de vender tilbage til rødderne på landets spillesteder: ‘Det er her vores venskab opstod, da vi startede, og det er lige her magien og de vildeste øjeblikke opstår – når vi spiller live i øjenhøjde med publikum. Det bliver intimt, men eksplosivt, det lover vi. Og der skal shakes nogle moves og tamburiner og synges, til vi hverken har mere stemme eller flere hits tilbage’.

Med udgivelsen af Shadows – comebacksinglen fra marts måned i år – tilføjede Alphabeat med deres første udspil i seks år endnu et hit til sætlisten. Shadows er nemlig årets hidtil største danske radiohit og tilmed Alphabeats 10. Top 20 single. I sidste uge blev Shadows fulgt op af I Don’t Know What’s Cool Anymore, som allerede er blevet taget godt imod og som er endnu et energisk
singleudspil fra bandets kommende fjerde album. Denne sommer cementerede Alphabeat deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Her var det ikke kun danskerne, som klappede i takt, da de mange hits blev bragt til live med stor overbevisning og spilleglæde.

Fredag, 28. feb. 2020, kl. 20.00
Forsalg kr. 300 inkl. gebyr / Dørpris kr. 325
Medlemmer: Forsalg kr. 200 inkl. gebyr / Dørpris kr. 225
Stående koncert i Kedelhuset, Papirfabrikken 72, 8600 Silkeborg

BILLETSALG FRA 5. SEPTEMBER, KL. 10.00

Arr. MusikRampen.

 • Dato
  28.
  Februar
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  300 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.