Anders Blichfeldt – Christmas Magic 2022

Alt kan ske – og det gør det!

Anders Blichfeldt tager endnu et kæmpe skridt for at give publikum en unik oplevelse, et show uden sidestykke og en julekoncert man ikke finder andre steder.

I showet følger vi Anders’ oplevelse af julen i de fire livsfaser, fra han var barn, hen over ungdomsårene, til midt i livet, og vi ender med et bud på hvordan julen forhåbentlig ser ud for Anders og alle os andre, når vi bliver gamle.

Det er rørende, det er sjovt, det er gennem musikalsk og kun muligt fordi vi har med en af Danmarks allerbedste sangere og entertainere at gøre. Sidste års kæmpe succes med Christmas Magic har for alvor givet Anders blod på tanden. I 2022 bliver det mere personligt og en rød (jule)tråd gennem hele showet får os alle til at stoppe op og glædes ved vores ved liv og det der betyder noget for os.

Kæmpeskærm
Anders kommer igen til at optræde alene foran en kæmpe HD skærm. Som publikum kommer vi til at opleve en magisk verden, hvor vi det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er vi på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50-mands stort gospelkor.

Siddende koncert, Teatersalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 29. november 2022, kl. 20.00
Varighed: 2x45min med pause

Arr: Serapions Orden


Husk at det er muligt at nyde en lækker middag i Stryget Restaurant & Teatercafé før koncerten. Denne aften serveres en lækker tapastallerken. Du kan også vælge vores lækre 2 rettes menu sammensat af husets egen køkkenchef. Novembers menu består af forret og hovedret. Det er også muligt at købe nem pause og springe køen over i baren.

FORRET:

Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  29.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  255 - 355 kr.
 • Kategorier
  Koncert