Benjamin Hav & Familien

Benjamin Hav & Familien blæste i 2022 publikum bagover med deres anmelderroste liveshow.

I 2023 lover Benjamin, at showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien præsenterer turneen ’BIG SHOW!’. En turné der runder Silkeborg, og som kulminerer med deres største koncerter til dato, når de spiller i Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København. 

Benjamin Hav forklarer: 

”Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG!  Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!”

Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men ’genialt’, ’innovativt’ og ’rablende vanvittigt’ lader til at gå igen. Hele det samlede anmelderkorps kastede stjerner og roser af sig.

”Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (…)” Politiken, 6/6 hjerter.

”(…) Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt.” Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.

”(…) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist.” Jyllands-Posten, 5/6 stjerner

”Efter en koncert, man ønskede aldrig fik ende, hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (…)” GAFFA, 6/6 stjerner.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, ’Familien’, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

Unummererede ståpladser, samt nummererede siddepladser (balkon), Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 23. november 2023, kl. 20.00
Varighed: 75min.

Billetter kan købes fra d. 2/2-23, kl. 10.00.

Arr: Musikrampen


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som denne aften serverer en lækker veltillavet burger. Det er også muligt at bestille en tapastallerken med alverdens lækkerier.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  23.
  November
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  430 kr.
 • Kategori
  Koncert