Bonjour Monsieur Satie

I Bonjour Monsieur Satie smelter teatret sammen med den klassiske koncert for soloklaver i en form, vi kalder koncertteater.

Den franske komponist Erik Saties udødelige musik og ensomme klange blev skabt i den gyldne æra i Paris i starten af 1900-tallet. I denne forestilling møder musikken digter og forfatter Eske K. Mathiesens litterære mesterværk, Bonjour Monsieur Satie – et værk der modtog Kritikernes Litteraturpris i 2009.
Med et genis indsigt og en uartig eners forstand og mirakuløse visdom vendte Erik Satie alt på hovedet. Eske K. Mathiesens uforlignelige greb om ord og situationer spejler solidarisk og med stor charme og finurlighed Erik Saties krøllede tankesæt og verdenssyn.
2020 har givet os nye perspektiver. Den aktuelle verdenssituation har fået os til at fokusere på det essentielle. På det, vi måske tidligere var for distraherede til at få øje på: Det nære, fællesskabet, og kunsten og meningen med livet. På den måde er vi alle blevet borgere i Satie-land, et land med isolation og reflektion.
Med Bonjour Monsieur Satie byder vi med skuespiller Lars Bom publikum indenfor i Saties univers. For at forstå og lytte til os selv og vores tid.
Koncertpianist Amalie Malling er blandt sin generations førende solister, og hun har modtaget adskillige musikpriser gennem tiden.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Fredag, d. 4. august 2023, kl. 19.30

Arr: Silkeborg Classic

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  4.
  August
  2023
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  100 kr.
 • Kategori
  Klassisk