Calby

Manden bag Calby er den rutinerede sanger, sangskriver og producer Mik Thybo. Han har tidligere udgivet i sit eget navn og produceret for andre kunstnere, men kommer nu på Kedelhuset med sit nye, succesombruste projekt, der jonglerer ekvilibristisk med soul, pop, indierock og americana.

For godt et år siden brød Calby gennem lydmuren med sangen ‘The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som nr. 8 på dansk radio. Billetterne til Calbys første show blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første store landsdækkende tour.

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020?s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, der for alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som nr. 2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Koncerter tilpasses Covid-19 restriktioner

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken annonceres denne tour og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemfører koncerterne under de givne restriktioner (ligesom det er lykkes at gennemføre den nuværende tour i september 2020).

Fredag 10. september 2021 kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00.

Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg

Billetpris: kr. 195,- inkl. gebyr Unge under 25: kr. 105,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  10.
  September
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  105 - 195 kr.
Køb billet Tilkøb m.m.