Carling & Randers Kammerork.

Gunhild Carling – nu med strygere.

Koncert med Gunhild Carling & Randers Kammerorkester.

Den svenske multikunstner Gunhild Carling indtager i den grad scenen, når hun sammen med Randers Kammerorkester kaster sig ud i en overrumplende og virtuos cocktail af show, dans, step og musikalitet på det allerhøjeste niveau.

Gunhild Carling begyndte som helt lille karrieren i en stor musikalsk familie og markerer sig i dag som en af Sveriges mest populære kunstnere, når det gælder underholdning med musikken i centrum. Hun mestrer trompet, basun, sækkepibe, blokfløjte, klaver, harpe, violin, cello og trommer.

Foruden at spille med eget orkester og være solist med en lang række andre orkestre, er Gunhild Carling en formidable komponist og arrangør. Hun har igennem de sidste år kreeret en lang række smukke melodier, og arrangeret dem for strygerorkester.

Efter en succes koncert i Silkeborg i 2019 er det lykkedes at overtale Gunhild Carling og Randers Kammerorkester til at spille en koncert sammen igen 27.januar 2021.

Randers Kammerorkester står for en lang række flotte og spændende koncerter primært indenfor den klassiske musik, men holder sig ikke tilbage for at prøve kræfter med andre spændende musikalske projekter.

Fredag, 25. februar 2022, kl. 19.30
(flyttet fra 27. januar 2021 – allerede købte billetter er stadig gyldige).
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater, Silkeborg
Billetter kr. 275 / kr. 245 incl. gebyr.

Arr.: JazzSilkeborg – et samarbejde mellem Silkeborg Jazzklub, Frokostjazzen Silkeborg & Riverboat.

 • Dato
  25.
  Februar
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  245 - 275 kr.
 • Kategorier
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.