Chris MacDonald – Op ad bakke – eller?

Topunderholdende foredrag.

Efter fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er Chris Macdonald klar med et endnu et inspirerende og humoristisk foredrag. 

Selvom vi lever i en tid, hvor det kan føles, som om det hele er lidt op ad bakke – så er der grund til optimisme. I foredraget vil Chris Macdonald med sin sædvanlige humor og store viden guide dig til, hvordan du øger sandsynligheden for at have det godt.

Spelt eller Soya

Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Chris Macdonald synes det er sjovt med de spørgsmål – for det er vist første gang i 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya! Så vi er altså, på trods af klimakriser og alt andet ret godt kørende som art. Vi er faktisk så godt kørende, at det paradoksalt nok er blevet op ad bakke, at få dækket vores fundamentale behov som mennesker for at vi kan trives.

Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt” – Chris MacDonald

En aften med masser af latter

Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden. Alt sammen leveret med glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris´ varemærke!

Om Chris MacDonald

Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som en af de få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 12. november 2024, kl. 19.00

Arr: Tikko


Husk du kan spise i Restaurant Stryget før forestillingen. Denne aften serveres en

lækker tapasanretning og en skøn 2-retters menu bestående af:

FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto. Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

Det er også muligt at bestille Nem pause og derved springe over køen i pausen.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  12.
  November
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  279 - 389 kr.
 • Kategorier
  Foredrag