Chris MacDonald – Op ad bakke?

Op ad bakke?
– nyt topunderholdende foredrag med Chris MacDonald.
Efter udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på hans sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.

The Power of knowing.
Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i  ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du ‘stå fast’ eller udvikle dig for ikke at gro fast?

Og som Chris siger, er det sjovt med de spørgsmål, for det er vist første gang i de 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya! Så vi er altså, på trods af klimakriser og alt andet, også ret godt kørende som art :-).

Vi er faktisk så godt kørende på nogle områder, at det paradoksalt nok er blevet op ad bakke, at få dækket vores fundamentale behov som mennesker for at vi kan trives.

Ikke til forhandling.
På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord og koncepter som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen.

Det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt.
citat, Chris MacDonald

En aften med masser af latter.
Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden. Alt sammen leveret med glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris´ varemærke!
Vi udsteder lattergaranti og lover, at du går fra aftenen med inspiration og masser af stof til eftertanke.

Chris MacDonald.
Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som en af de få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige.
Arrangementet er lavet sammen med Chris med ønsket om at give dig en foredragsoplevelse og aften, du ikke er vant til. Alle vores arrangementer med Chris har indtil nu været udsolgte.

Chris donerer sit honorar til godt formål.
Derudover er vi utrolig glade for at kunne fortælle, at Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for aftenen til organisationen Just Human. Det tager vi virkelig hatten af for! Så når du køber billet til Chris’ foredrag, støtter du det gode formål.

Mandag, 21. september 2020, kl. 19.00 – FOREDRAG ER FLYTTET TIL 5. JANUAR 2021.
Allerede købte billetter er gyldige til den nye dato.
Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater, Silkeborg
Billetpris kr. 374 / 324 incl. gebyr.

Arr. Tikko

Der kan tilkøbes Nem Pause, Tapastallerken, 2-retters menu og Teaterplanke.

 • Dato
  5.
  Januar
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  324 - 374 kr.
 • Kategorier
  Foredrag
Køb billet Tilkøb m.m.