Christmas Gospel Anders Blichfeldt

En uforglemmelig Christmas Gospel koncert.

I julen 2020 vender Anders Blichfeldt tilbage med Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel-versioner af klassiske julesange i en uforglemmelig Christmas Gospel koncert.

Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

Der bliver også i 2020 lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som du også kan opleve et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet. Anders’ julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater, Silkeborg
Fredag, 27. november 2020, kl. 20.00
Billetpris kr. 360 / 315 incl. gebyr.

Arr. Logen Sacro

Der kan tilkøbes Tapastallerken, November-menu, Teaterplanke og Nem Pause.

 • Dato
  27.
  November
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  315 - 360 kr.
 • Kategorier
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.