Den Røde Tråd – Silkeborg

Shu-bi-dua og Kim Larsen Kopimusik

Op igennem 1970-erne henvendte to af de største danske bands sig til hver derespublikum: Shu-bi-dua var de pæne drenge fra Strandvejen, som med deres glade og sjove tekster henvendte sig til hele familien. Gasolin? derimod blev forbundet med ungdomsoprør, hippier og tjald. Sangene var markante, samfundskritiske med stærke budskaber og henvendte sig til et mere snævert publikum.

Typisk var man enten tilhænger af det ene eller det andet band og kunne derfor på opfordring blive bedt om at vælge. Den røde tråd præsenterer disse to største bestanddele af den danske sangskat i én og samme pakke: et Shu-bi-dua kopi show og et Kim Larsen kopi show. De to shows er en hyldest til hver deres kunstner og fremføres derfor som særskilte koncerter.

Den røde tråd har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester med stor succes og er dermed et etableret kopiband på den danske musikscene. Repertoiret repræsenterer den danske folkesjæl, hvor nationalfølelse og fællesskab er i højsædet, og rummer nogle af de mest populære danske hits igennem tiden. Med andre ord: en rød tråd igennem dansk musikhistorie!

Med to så store hitkataloger kan festen ikke undgå at blive en succes. Der er med andre ord fællessangs-garanti! Tænk bare på sange som: Hvalen Hvalborg, Midt om natten, Fed rock, Rabalderstræde, Vuffeli-Vov, Fru Sauterne, Står på en alpetop, Kvinde min, Sexchikane, Tarzan Mamma Mia, Stærk Tobak, Køb bananer, McArine, Hvis din far gi’r dig lov, Den røde tråd og Jutlandia.

Shu-bi-dua eller Kim Larsen? Hvorfor vælge?

– Fredag d. 13. august kan du nemlig opleve begge dele på friluftsscenen i Indelukket, Silkeborg.

Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Arrangementet vil blive afviklet med hensyn til og under de, af staten, gældende corona-restriktioner på datoen for arrangementet.

Arr. Culture City

 • Dato
  13.
  August
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Indelukket Friluftsscenen
  Vejlsøvej
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  125 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.