Det store Åh Abe Show

Så er der dømt hyggeligt, crazy, sjovt, sødt og musikalsk show for hele familien.

Med to generationers populære børneunderholdere på scenen, kan det ikke gå helt galt … eller kan det?? Mek Pek har underholdt børn med Åh abe og Habbasut-hits i snart 30 år. Katrine Bille startede sin børneunderholdningskarriere for 12 år siden, som LilleNørd. Kalle Mathiesen, der er en crazy og hylende morsom trommeslager m.m.og er kendt fra Ramasjangprogrammerne “Kalles Danmarkstur”.

Kalle Mathiesen spiller og slår på alt, og han vil prøve at slå rekorden, som verdens hurtigste trommeslager.

Katrine Bille, kendt fra Ramasjang programmerne “Luk op, luk i”, “Sommer i Ramasjang” og ikke mindst “LilleNørd”, som hun lavede både med Kristian og Anders. Hun er lige nu aktuel med børnealbummet “Jorden rundt med Katrine”.

Mek Pek har sit store Åh Abe og Habbasut-repertoire, så hits fra de mange børneplader kommer der ikke til at mangle. Heller ikke sjove løgnhistorier fra barndommen.

 

VIGTIGT!

Selvom koncerten er gratis, SKAL alle købe billet. Dette er for at kunne styre mængden af gæster til arrangementet.

Medbragte mad- og drikkevare må ikke nydes på pladsen. Der vil være mulighed for at købe drikkevare på pladsen. Salg af alkohol kun til personer over 18 år, med gyldigt billed-ID.

Arrangementet vil blive afviklet med hensyn til og under de, af staten, gældende corona-restriktioner på datoen for arrangementet.

Arr. Culture City

 • Dato
  10.
  Juli
  2021
 • Tid
  14.00
 • Sted
  Friluftsscenen Indelukket
  Vejlsøvej 7
  8600 Silkeborg
 • Kategori
  Koncert
Hent billet Tilkøb m.m.