Ensemble Pluma

Åbningskoncert med Ensemble Pluma Kammerorkester.

Ensemble Pluma er et kammerorkester med base i Aarhus. Orkesteret blev dannet i efteråret 2018 af unge talentfulde og fremadstormende musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium. Lige fra begyndelsen har orkesteret tilstræbt en transparent, let og raffineret klang, der kan kaste nyt lys over både ny og gammel musik.

I sit virke har orkesteret haft særligt fokus på tilgængelighed, diversitet og formidling, hvorfor dets aktiviteter bl.a. har omfattet turnéer til byer, der sjældent har klassiske koncerter, projekter med fokus på underrepræsenterede komponister samt et gennemgående fokus på at fortælle musikkens fantastiske historie både fra scenen og gennem formidlingsvideoer digitalt. 

Ensemble Pluma har givet koncerter over det meste af Danmark og har uropført værker af en lang række komponister, herunder bl.a. Britta Byström, Frederik Zeuthen, Magnus Plejdrup og Mads Schang Olsen. 

Koncerten bliver dirigeret af orkesterets kunstneriske leder, Magnus Plejdrup. Magnus Plejdrup er uddannet komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og studerer nu til orkesterdirigent hos professor Martyn Brabbins v/ Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow, UK. 

Unummererede siddepladser, Musiksalen, Jysk Musikteater
Fredag, d. 5. august 2022, kl. 19.30
Varighed ca. 2 timer inkl. pause

Arr: Silkeborg Classic

 

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  5.
  August
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, musiksalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  180 kr.
 • Kategori
  Klassisk