Folkeklubben 2021

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ‘Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ‘Fedterøv’, ‘Flammende hjerter’, ‘Danmarksfilm’, ‘Torben Ulrich’, ‘Men Ikke Endnu En Vinter’, ‘Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

At forestille sig, at de tre medlemmer i Folkeklubben i det hele taget er aktivt tilstede i en hypermoderne nutid – har vandret lyslevende rundt i Danmark i 1987 – gået i skole, spillet fodbold, været en del af familie og samfundsstrukturer – dét er, i følge bandet, en vild tanke:

‘Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog er det en del af os. Vi er børn af den tabte tid’, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall, der tilsammen udgør Folkeklubben.

Og netop tiden som faktor – i det indre liv, i historien og i samfundslivet – er omdrejningspunktet på det nye udspil; en plade som er skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.

Med dette femte album er Folkeklubben klar til at møde verden, hvordan end den har tænkt sig at tage sig ud. Klar til at udsende sit 5. album på 9 år. Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, når bandet atter tager på landevejen i starten af det nye år. For netop det er Folkeklubbens DNA, og således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft:

‘Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være’.

Lørdag, 4. december 2021, kl. 20.30
(flyttet fra 20. marts 2021 – allerede købte billetter er stadig gyldige).
Forsalg kr. 340,- incl. gebyr /Dørpris kr. 360,-
Medlemmer: Forsalg kr. 240,- incl. gebyr /Dørpris kr. 260,-
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Arr. MusikRampen.

Der kan tilkøbes Nem Pause, Tapastallerken og 2-retters menu.

 • Dato
  4.
  December
  2021
 • Tid
  20.30 , 20.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  340 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.