Foredrag med Bente Klarlund Pedersen – UDSOLGT

Yngre med årene

Fornuftig kost, daglig motion, ingen cigaretter og begrænsede mængder alkohol. De fleste af os kender godt de gængse råd til en sund livsstil. Men det lange sunde liv uden sygdom handler også om optimisme, pauser, ærefrygt, vin, frivillighed, søvn, samvær med gode venner og meget mere.

Bente Klarlund Pedersen går videnskabeligt til værks og giver os den samlede opskrift på det lange sunde liv. Hvis vi vil holde fast i ungdommens kilde, skal vi ikke bare spise broccoli og motionere jævnligt. Vi skal også undgå at bekymre os unødigt og have fokus på det, der giver mening – familie, venner, frivillighed, optimisme, at tro på noget, og ikke mindst skal vi lade os begejstre. 

Glæd dig til en underholdende, inspirerende og tankevækkende aften med en af Danmarks førende eksperter indenfor sundhed. Få den videnskabelige opskrift på, hvad du selv kan gøre for at blive yngre med årene.

Ungdom er ikke noget, vi køber
Bente Klarlund har en klar ambition om, at videnskabens stemme skal overdøve og trumfe den kommercielle og poppede sundhedsindustri. Vi må ikke tro, at ungdom er noget, der kan købes i form af dyre kosttilskud og anti-aldringsprodukter. I stedet skal videnskaben bidrage til, at vi lever godt og længe uden at smide penge ud ad vinduet til virkningsløse, potentielt farlige produkter.

Bente Klarlund
Dr. med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Hendes enorme viden på sundhedsområdet er bl.a. efterspurgt af medierne, hvor Bente Klarlund ofte optræder i ekspertrollen. Særligt er hun kendt for at formidle videnskaben på en underholdende og lettilgængelig måde, så også ikke-fagfolk bliver fanget og holder interessen. Bente Klarlund er forfatter til en række bøger – senest Yngre med årene, der udkom i september 2020. 

Foto: Les Kaner 

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Mandag, d. 2. oktober 2023, kl. 18.00
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Arr: Tikko

Grundet det tidlige tidspunkt serveres 2-retters middag samt tapas fra kl. 16.30.


Husk at det er muligt at nyde en lækker middag i Stryget Restaurant & Teatercafé før koncerten. Denne aften serveres en lækker tapastallerken. Du kan også vælge vores lækre 2 rettes menu sammensat af husets egen køkkenchef. Oktobers menu består af forret og hovedret. Det er også muligt at købe nem pause og springe køen over i baren.

FORRET:

Skovsvampesuppe serveret i brødbowle

HOVEDRET:

Langtidsstegt vildsvinenakke – rosmarin kartofler – rosenkål

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  2.
  Oktober
  2023
 • Tid
  18.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  319 - 369 kr.
 • Kategorier
  Foredrag