Foredrag om Rolling Stones

Oplev Mikkel Falk Møller og Erik Jensen fortælle om verdens ældste rockband

Historien om verdens største, ældste og måske sidste rockband. Her i 2022 kan The Rolling Stones fejre 60-års jubilæum som aktivt stadionrockende band i fuld vigør. En utrolig bedrift i populærmusikkens ellers så flygtige verden, og en milepæl uden fortilfælde i rockens historie. Det runde jubilæum skal naturligvis fejres med manér og vi byder derfor indenfor til en musikalsk rejse gennem seks årtier om verdens største, ældste og dyreste rockband fortalt i ord, billeder og musik.

Hør bl.a. historien om at opfinde Sex, drugs & Rock ´n´ Roll. Om verdens mest kendte band-logo. Om uendelige turnéer, skandaler, skænderier, rekord-koncerter og milliarder på bankbogen. Og om at holde sig på toppen af poppen i nu 60 år og stadig spille stadion koncerter, når man nærmer sig de 80, mens dødsfald og alvorlige helbredsproblemer sætter ind. Undervejs kommer de to foredragsholdere også ind på deres personlige forhold til Stones og stiller spørgsmålet om rocken for alvor både blev født og dør med The Rolling Stones? 

Om foredragsholderne: 
Erik Jensen er forfatter, tidligere musikredaktør og er nu korrespondent for international kultur hos dagbladet Politiken. Han har interviewet alle Rolling Stones medlemmerne flere gange og set dem live et utal af gange siden 1982. Mikkel Falk Møller er musikjournalist og radiovært hos bl.a. DR og Radio 4. Han er en af landets største Rolling Stones kendere og har set bandet live 18 gange – og én enkelt gang har han mødt hele Rolling Stones.

Unummererede siddepladser, Musiksalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 20. september 2022, kl. 19.00 
Varighed ca. 2timer inkl. pause.

Arr: Jysk Musikteater

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  20.
  September
  2022
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, musiksalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  230 kr.
 • Kategori
  Foredrag