Halberg & Friends

De bedste sange fra RayDeeOhh, Halberg Larsen, Lis Sørensen og mange andre.

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år. Glæd dig til numre som “Magi i Luften”, “Jeg vil lade lyset Brænde”, “Godaften og Farvel”, “Elskes af Dig”, “Efterår”, “Mandagsstævnemøde” og mange andre.

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens – skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bl.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Anne Dorte Michelsen og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.

Står der Halberg på plakaten er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente.

De Magiske Sange er en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 17. november 2022, kl. 20.00

Arr: JMTS


Husk at det er muligt at nyde en lækker middag i Stryget Restaurant & Teatercafé før koncerten. Denne aften serveres en lækker tapastallerken. Du kan også vælge vores lækre 2 rettes menu sammensat af husets egen køkkenchef. Novembers menu består af forret og hovedret.

FORRET:

Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  17.
  November
  2022
 • Tid
  20.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  255 kr.
 • Kategori
  Koncert