Jacob Taarnhøj

”Standard” er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato.

Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen:
Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow. Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske  samfund i mere end et år. Hans tredje oneman show vil være en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt.
Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler og en ordentlig mængde historiefortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker og ønsker.

Kom og få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj og hans tredje oneman show. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Fredag, d. 5. april 2024, kl. 19.00

Arr: JMTS


Nyd en lækker middag i Restaurant Stryget før show. Denne aften bydes på en dejlig tapasanretning eller en veltillavet steak bearnaise med grovfritter.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  5.
  April
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  290 kr.
 • Kategori
  Comedy