Jacob Trautner – Short Stories

Meditativ Release-koncert

Meditativ release-koncert på Jysk Musikteaters Backstagescene. Jacob Trautner præsenterer sit nye solo klaver album “Short Stories” og indvier publikum i baggrunden for og tilblivelsens af musikken.

Jacob Trautner pianist, arrangør og komponist og er både klassisk og rytmisk uddannet. Han har en lang karriere bag sig og har turneret landet rundt med bands, symfoniorkestre, teaterforestillinger og TV-shows. Jacob er typisk “behind the scenes” som musiker, men du har nok hørt ham hvis du har set nogle af de store turnerende musicals eller måske “Shubidua the musical”, hvor han også arrangerede det musikalske udtryk.

Jacob har tidligere udgivet albummet solo klaver albummet Melancholy som afspejlede hans egne oplevelser af at gennemgå en depression.

Denne gang er det en helt speciel aften, fordi det er en release-koncert for hans nye album “Short Stories”.

Short stories bygger videre på det unikke lydunivers fra Melancholy, og er en samling af 16 små klaverstykker med hver sin individuelle historie. Hørte du den første koncert ville du kunne nikke genkendende til stilen. Krydret med sjove og nærværende fortællinger om musikken tager Jacob dig igennem dette lyriske univers hvor der er plads til at bare at være.

Koncerten var ca. 1 time og 20 min, med en lille pause i midten. Der være et glas vin I pausen.

Albummet udgives digitalt og som Cd, og kan købes ved koncerten.

Arr. Jysk Musikteater

 • Dato
  13.
  September
  2021
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, Teaterscenen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  125 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.