Jesper Lundgaard Julekoncert 2022

Det’ sørme, det’ sandt december, og traditionen tro tager Jesper Lundgaard på juleturné, og den 8. december kommer han forbi Jysk Musikteater i Silkeborg.

I år er han ledsaget af den fantastiske gospelsangerinde, Lene Nørrelykke og sammensynger de julen ind i selskab med Jespers dygtige orkester og kor.

Med drys af musik og julemagi bliver der blændet op for en aften fyldt med nærvær og smil, når Jesper fortæller historier og anekdoter.

Juleturnéen, ‘Når Julen Er Her,’ indeholder både Jespers sang af samme navn, danske julesalmer og internationale hits, som fylder Silkeborg med julestemning og godt humør. Jesper og Lene glæder sig til at give dig og din familie en aften fyldt med hygge og skønsang fra den øverste kaminhylde

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag 8. december 2022, kl. 19.30

Arr.: SIF 


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé før aftenens show. Denne aften er det muligt at bestille en lækker tapastallerken med alverdens fristelser eller nyde en dejlig 2-retters menu komponeret af husets egen køkkenchef. I pausen kan du springe køen i baren over med Nem Pause.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  8.
  December
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  245 - 345 kr.
 • Kategorier
  Koncert