Johnny fra Kandis

– Et Musikalsk Talkshow

Kom med ind bag facaden når Johnny “Kandis” Hansen fejrer sit 40 års jubilæum med musikalsk talkshow, der tager publikum med på rejsen gennem Johnny Hansens 40 år på scenen og landevejen.
Mere end hver tiende dansker har set den populære dokumentar “Kandis for livet”, som blev sendt i starten af februar 2022 på DR1.

I “Johnny fra Kandis” – et musikalsk talkshow, tager vi publikum med længere ind i Johnnys verden. Der bliver delt ud af alle de hidtil ufortalte røverhistorier fra landevejen og alle de sjove anekdoter, der har hobet sig op fra tourbussen.

“Johnny fra Kandis” er et talkshow udover det sædvanlige.
Talkshowet styres af Lukas Birch, som krydrer snakken med billeder, videoklip og musik.
Johnny synger undervejs de sange, som betyder noget helt specielt for ham.

Med Bjørn fra “Bjørn og Okay”, som far, er det ganske naturligt, at Johnny endte med musikken. Før han blev forsanger for Danmarks største danseorkester, nåede Johnny både at lege med tankerne om militæret, politiet og en elektrikeruddannelse. Det hele startede i 1983, da Johnny for første gang med guitar i hånden spillede op til bal med sit band Airport. Siden er der ikke den hal eller scene, som Johnny ikke har sunget på både med Kandis og som solist.

Men hvem er manden bag Kandis?

Hvad brænder hans hjerte for – og for hvem?

Vi har fulgt med i hans liv på godt og ondt og, gennem dokumentaren, hørt hvor vigtig gruppen og Johnny har været for de mennesker, han og de berører.

Men hvad har det betydet for Johnny?

Kom med helt ind bag facaden. Oplev en ærlig, varm og humoristisk Johnny Hansen, der gennem næsten to timer guider os gennem sit liv og fortæller anekdoter fra sit lange turnerende liv på landevejen.

Nummererede pladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 21. februar 2023, kl. 19.00
Varighed ca. 2 timer inkl. pause

Arr: JMTS


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som til denne forestilling serverer 2 stk uspecificeret smørrebrød, komponeret af husets egen køkkenchef. Du kan også forudbestille din pauseservering og derved undgå kø i baren i pausen.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  21.
  Februar
  2023
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  295 kr.
 • Kategori
  Show