Jonah Blacksmith – UDSOLGT

Jonah Blacksmith Live – Filmkoncert er et livsbekræftende spændingsfelt.

Der veksles mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme, og en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy. 

Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et aldeles hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. 

Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde:

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af – om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker” udtaler brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup, og fortsætter:

“Vi har virkeligt glædet os meget til at genbesøge filmen, og vi er allerede i fuld færd med at skabe en version 2024. Det bliver rigtigt godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen!” 

Bandet turnerede med filmkoncert-formatet tilbage i 2018, og kan altså nu imødekomme den store.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard. 

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Lørdag, d. 16. november 2024, kl. 20.00

Arr: Musikrampen

BILLETSALGET STARTER TORSDAG D. 14. SEPTEMBER 2023, KL. 10.00.


Husk at det er muligt at nyde en lækker middag i Stryget Restaurant & Teatercafé før koncerten. Denne aften serveres en lækker tapastallerken. Du kan også vælge vores lækre 2 rettes menu sammensat af husets egen køkkenchef. Novembers menu består af forret og hovedret.

FORRET:

Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto
Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  16.
  November
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  380 kr.
 • Kategori
  Koncert