Jubilæumskoncert

Old Boys Big Band og Silkeborg Kammerorkester har til lejligheden allieret sig med Vokalgruppen og krydrer desuden aftenens oplevelse med besøg af forskellige solister.

De to orkestre har normalt ikke samme retning, men vil nu genskabe stemninger fra jazzens guldalder. Således kommer aftenens repertoire til at bestå af numre fra legender som Frank Sinatra, Mills Brothers, Mr. Acker Bilk, Svend Asmussen, Andrew Sisters og andre store solister. det hele akkompagneres af såvel strygerorkester som big band og rytmegruppe – i alt omkring 50 musikere.

Dirigent Hans Holm, som i mere end 25 år har ledet begge orkestre, har længe haft en drøm om at forene begge orkestre i en fantastisk koncert. Dette bliver nu en realitet og vil være en slags 25 års jubilæumskoncert. Hans stoppede som dirigent for Silkeborg kammerorkester i 2019, mens hans endnu er leder af Old Boys Big Band.

Silkeborg Kammerorkester har været så heldig, igennem 15 år, at lave koncerter med nogle af de mest yndede solister i Silkeborgs Jazzliv. Disse tæller blandt andre klarinettisten Steffen Juul Hansen, crooner og saxofonist Mads Mathias og violinist Niels Kaas.

Glæd dig til en sensommeraften med et brag af en koncert i Jysk Musikteater.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 1. september 2022, kl. 19.30
 
Arr: Old Boys Big Band

Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  1.
  September
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  85 kr.
 • Kategori
  Koncert