Katrine Muff & Johannes Langkilde – julekoncert

Stemningsfuld og nærværende koncertoplevelse.

Katrine Muff og Johannes Langkilde inviterer til en helt særlig koncertoplevelse med julen som omdrejningspunkt for smukke, opløftende og medrivende sange.

Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde tager publikum i hånden og byder på traditionelle julesange fra ind- og udland, kendte højskolesange og deres egne favoritter fra den danske populære sangskat. Man kan blandt andet glæde sig til at synge med på klassikere som ”Når du ser et stjerneskud”, ”Have Yourself A Merry Little Christmas”, ”Højt fra træets grønne top”, ”O Holy Night”, ”Glade Jul” og ”Lille Messias”.

Som værtsduo på DR-programmet ”Fællessang”, har Muff & Langkilde samlet seerne om kendte og elskede sange. En oplevelse som publikum kan glæde sig til at vende tilbage til med de kommende stemningsfulde julekoncerter.

Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken, med et fundament i jazzen. I “Fællessang” fik Danmark for alvor indblik i, at musikken er en lige så stor del af Johannes’ liv som journalistikken.

Katrine Muff er komponist, radiovært og korleder, og desuden kendt som sangcoach i talentshowet X Factor og DR-programmet ”Fra skrål til skønssag”. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun har indspillet og optrådt med nogle af Danmarks bedste musikere som Sebastian og Oh Land og trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition. Som musiker i ”Fællessang” på DR, har hun med sin smukke stemme og sin store indlevelse og viden om musik har bragt sangene helt tæt på seerne.

Katrine er en ægte musikformidler, der brænder for at fortælle om musik – sin egen såvel som andres – betydningen af teksterne og hvorfor musikken er et unikt samlingspunkt for mennesker. Den fællesskabsfornemmelse tager hun og Johannes nu med sig, som omdrejningspunkt for en stemningsfuld julekoncertoplevelse.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 5. december 2024, kl. 19.30

Arr: JMTS


Husk du kan nyde en lækker to retters menu eller en skøn tapastallerken i Restaurant Stryget inden koncerten.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  5.
  December
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  315 kr.
 • Kategori
  Koncert