Koncert med Klassisk4 og Michala P

Kom gerne til koncerten med Klassisk4!

Klassisk4 er Silkeborgs nye kammermusikensemble. Ensemblets kerne består af nationale og internationale prisvindende musikere, alle bosat i Silkeborg kommune. Violinist Ana Feitosa, bratschist Sanna Ripatti, cellist Jonathan Slaatto og oboist Peter Kirstein, der alle er velkendte navne på den danske kammermusikscene, vil i samarbejde med skiftende gæstemusikere og solister skabe medrivende og tilbagevendende koncerter i Silkeborg.

Til denne koncert er Michala Petri inviteret, en af verdens førende blokfløjtenister. Michala Petri har i mange år været en førende virtuos på sit instrument, blokfløjten, og hun har en strålende karriere som travl omrejsende solist med koncerter overalt i verden og en perlerække af meget roste CD-indspilninger bag sig.

Listen over internationale topnavne, som hun har arbejdet sammen med, er lang og rummer navne som Heinz Holliger, Gidon Kremer, James Galway, Keith Jarrett, Christopher Hogwood og Claudio Abbado. Siden 1992 har Michala Petri dannet duo med guitar- og lutspilleren Lars Hannibal, med hvem hun har turneret flittigt, og indspillet flere CD`er sammen med.

Hendes talrige indspilninger har indbragt hende mængder af internationale topanmeldelser, nomineringer og priser som bl.a. 4 Grammy nomineringer, 3 ECHO KLASSIK AWARDS og Årets Danske Klassisk Udgivelse. Fremhæves må også to meget vellykkede CD-indspilninger af kinesisk musik i dialog med kinesiske kunstnere, hvormed hun har føjet en ny dimension til sit store kunstneriske virke.

Michala Petri har modtaget mange priser bla. i år 2000 Léonie Sonnings musikpris og i 2005 blev hun tildelt den europæiske kulturstiftelse Pro Europa’s solistpris. I 2012 blev hun udnævnt til adjungeret professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og i 2014 til vicepræsident i det engelske Society of Recorder Players. Michala Petri er 2 gange nomineret til Nordisk Råds Musikpris – sidst i 2015. I 2011 blev hun udnævnt til Ridder af 1.Grad.

Ensemblets medlemmer:

Ana Feitosa, violin

Sanna Ripatti, bratsch

Jonathan Slaatto, cello

Peter Kirstein, obo

Gæst: 

Michala Petri, blokfløjte

Program: 

G. P. Telemann: Fløjtekvartet i g-mol TWV 43 g4 G. M.

A. Vivaldi: Sonate for obo og BC, c-mol, RV 53

J. F. Fasch: Sonata, B-dur, FaWV N:B1 for blokfløjte, obo, violin og B.C. J. S.

Cambini: Kvintet for fløjte, obo, violin, bratsch og cello

Pause

Bach: Triosonate for fløjte, bratsch og BC, G-dur, BWV 1027

H. Purcell: Fantasia for strygetrio

J.C. Bach – W B75 – Quintet Op. 11 No. 6 in D major

Arr. Klassisk4

 • Dato
  3.
  Maj
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, musiksalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  150 kr.
 • Kategori
  Klassisk, Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.