Lis Sørensen

Efter succesen i ‘Toppen af Poppen’ i 2018, og Anne Sanne Lis turnéen i 2019 udgav Lis Sørensen i efteråret 2019 selvbiografien ‘Jeg er kommet for at synge’ sammen med Danni Travn. Det er beretningen om sømandsdatteren fra Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits. I foråret 2020 vendte Lis Sørensen igen hjem i vante omgivelser – som solist med sit eget fantastiske band. 2020 er også året, hvor Lis Sørensen igen er gået i studiet og spenderet timevis på at lave nye soundtracks til danskernes liv.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ‘Fuld af Nattens Stjerner’, ‘Tæt på Ækvator’, ‘Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Lørdag, 12. marts 2022, kl. 21.00
(flyttet fra 27. marts 2021, allerede købte billetter er gyldige til den nye dato.
Har du købt spise- eller Nem Pause-billet får du tilsendt nye billetter).
Billetpris kr. 375 incl. gebyr.

Arr. Silkeborg KFUM, fodbold.
Der kan tilkøbes Tapastallerken, 2-retters menu og Nem Pause.
 • Dato
  12.
  Marts
  2022
 • Tid
  21.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  375 kr.
 • Kategori
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.