Lisa Nilsson

Duo med Mattias Torell.

Den svenske superstjerne Lisa Nilsson besøger Silkeborg og giver koncert i Jysk Musikteater onsdag 1. februar 2023. 

Lisa Nilsson har gennem sine fantastiske albums og livekoncerter etableret sig som én af Nordens største og mest elskede artister og sangskrivere. Hun er en artist i konstant udvikling, som altid har ladet sin kærlighed til musikken og scenekunsten styre hendes karriere. På den kommende turné kan publikum se frem til at se Lisa Nilsson i intime rammer, hvor det kun bliver hende og den dygtige guitarist Mattias Torell.

Lisa Nilsson glæder sig utrolig meget til den kommende turné og udtaler: “At spille kun os to er utroligt udviklende og spændende. Et fortroligt samarbejde der bygger på tillid. Med så lang erfaring som vi har findes der konstant udvikling og nyskabende tilgang til arrangementer. At spille slagværk og synge er sjovt og noget jeg elsker at få plads til. Det er også flot at få plads til standup og fortællinger. Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske, som gør plads til både grin og gråd.”

Netop Mattias Torell er en mangefacetteret guitarist, der har arbejdet med Lisa i næsten 30 år. Deres samarbejde tog form under indspilningerne af klassikeralbummet ‘Himlen Runt Hörnet’. De deler begge en stor kærlighed til soul, brasilianske rytmer og jazz. Duoen har også skrevet flere af Lisa Nilssons store numre sammen og historiefortællingen, og spilleglæden, er altid i centrum, når de to optræder sammen. De har bl.a. turnéret med mange forskellige bands og orkestre sammen siden 1992. Nu kan fans se frem til, at de sammen vil skabe rørende og intime oplevelser. 

Med torden og brag slog Lisa Nilsson igennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album ‘Himlen Runt Hörnet’. Lige siden har hun været én af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Hella Joof-film ‘En Kort, En Lang’. 

Siddende koncert, Teatersalen, Jysk Musikteater
Onsdag, d. 1. februar 2023, kl. 20.00
Billetsalget åbner d. 2. september 2022, kl. 10.00

Arr: Musikrampen


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som denne aften serverer en lækker 2 retters menu sammensat af husets egen køkkenchef samt en skøn tapasanretning. Menuen består af forret og hovedret.

FORRET:

Røget laksetatar – dijon – rødløg – kørvel
Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Kalvespidsbryst – skysauce – stegte kartofler – vinterurter

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  1.
  Februar
  2023
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  475 kr.
 • Kategori
  Koncert