Mænd i mindre doser

Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ved et uheld har plejet omgang med en ged! Med sig får Adam en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være.

Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd, som til sidst gør, at Eva overgiver sig og beder Adam om igen at flytte tilbage til paradiset.

Undervejs i stykket møder man forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren, gommen uden brud, elskeren, der ikke er en ordentlig mand, manden, der har mistet sin bedste ven, den enlige testosteronbombe-mand, den nybagte far, manden med de lange nosser og mange flere.

Mænd i mindre doser er historien om, at kvinden kan smide manden ud af paradiset, men ikke uden at der kommer til at mangle noget, nemlig en at holde af, holde ud og holde om.

Hvor klodset, komisk og kærligheds hungrende manden end er, så er han værd at samle på!

Mænd i mindre doser er en forestilling med skæve figurer med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende.

Medvirkende: Kristian Holm Joensen
Producent: Louise Schouw Teater

Unummererede siddepladser, Kedelhuset, Papirfabrikken 72, Silkeborg.
Tirsdag, 17. maj 2022, kl. 19.30
Varighed ca. 70 min. – ingen pause.
Billetpris kr. 200,- incl. gebyr.

Arr. Silkeborg Teaterkreds

Årskontingentet for Silkeborg Teaterkreds for sæson 2021/22 er 200 kr. for par og 100 kr. for enlige.

Medlemmer får 20% rabat pr. billet ved køb af én til 5 forestillinger. Ved køb af den 6. og følgende forestillinger øges rabatten til 30%. Ved køb af mindst 6 forestillinger på én gang er rabatten 30% på alle forestillinger.

 • Dato
  17.
  Maj
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  105 - 200 kr.
 • Kategorier
  Teater
Køb billet Tilkøb m.m.