Mike Andersen Band

Da Mikes mor flyttede til Aarhus og tog sin teenagedreng med sig, var det en stor lettelse for den guitarspillende knægt at konstatere at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for blues og soul i det boblende aarhusianske musikmiljø.

Mike mødte som tyveårig legenden Otis Grand, der efter at have hørt Mike spille, inviterede ham med til England, hvor han optrådte som special guest med The Otis Grand All Star Revue på The Great British R&B Festival. Det blev for alvor startskuddet for Mike, som efter sin hjemkomst øjeblikkeligt startede sit eget seks mand store Mike Andersen Band.

De udgav i 2002 debutalbummet My Love For The Blues, der modtog flotte anmeldelser, herunder fem stjerner i Gaffa. På det tidspunkt var Mike blot 23 år, men hans formidable evner på bluesguitaren og hans soulede og indlevelsesfulde stemme, gav ham stor anerkendelse og et navn i både ind- og udland, hvor han begyndte at spille et hav af koncerter.

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands livekoncerter. Der er nærkontakt mellem bandet og publikum ,men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever et tændt orkester der virkelig nyder at spille sammen!

Line-up:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

Fredag 4. december 2020, kl 20.00 – døren åbner kl. 19.00
Siddende koncert, Kedelhuset, Silkeborg
Billetpris: kr. 175,- inkl. gebyr

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  4.
  December
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  175 kr.
Køb billet Tilkøb m.m.