Milling & Molbech: Phil Collins

Historien bag musikken du elsker

På utallige opfordringer vender Milling & Molbech tilbage til Silkeborg. Så gør dig klar til at blive blæst bagover når Henrik Milling og Nicolai Molbech denne gang fortæller hele Phil Collins’ historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner. Det hele er bygget sammen til et to timers historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter, musik og visuals.

Da Phil Collins i 1970 blev trommeslager i Genesis, markerede han sig som sangskriver i bandet og senere som sangeren, der skulle redde orkesteret efter Peter Gabriels exit. Da Phil senere indtog pladsen som leadvokalist, ændres den vestlige verdens lydbillede – i bogstavelig forstand. 

Det ikoniske trommefill fra solosinglen ”In The Air Tonight” indvarslede senere et tordenskrald af ren musikalsk energi, som ingen før eller siden har oplevet på samme plan. Ingen anden kunstner har haft samme succes fordelt ud over en solokarriere, en bandkarriere og et ufatteligt antal producer- og sangskrivnings sessions for andre kunstnere. 

Bag ved succesen står der dog en anden virkelighed og blinker med roterende røde advarselsblink. For hvordan kan man jonglere et arbejdspres der kræver et døgn på 72 timer og samtidigt være nærværende over for familie og børn? Og måske vigtigst – sig selv?

Phil Collins’ liv synes at være et langt triumftog af fantastiske hits og bedrifter, der tit er så grinagtigt vanvittige at man knapt tror det kan være sandt. Men at der samtidigt lurer en overraskende og trist hemmelighed i baggrunden, som sjældent er blevet bragt frem i lyset – det må du indløse billet for at få opklaret. 

Showet er det tredje i rækken som før har handlet om Earth, Wind & Fire og George Michael.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 4. april 2024, kl. 20.00

Arr: Musikrampen


Husk du, før forestillingen, kan nyde en dejlig middag i Restaurant Stryget der denne aften byder på tapastallerken eller en lækker 2-retters middag sammensat af husets egen kok.
Det er også muligt at springe køen over i pausen. Du kan bestille nem pause – så er det hele klar til dig.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  4.
  April
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  350 kr.
 • Kategori
  Show