My Fair Lady

UDØDELIG MUSICALKLASSIKER PÅ JYSK MUSIKTEATER

Lige siden urpremieren i 1956 på Mark Hellinger Theatre i New York har My Fair Lady været én af verdens mest opførte musicals. Først var det Rex Harrison og Julie Andrews, der udødeliggjorde rollerne som Professor Higgins og Eliza på Broadway, og siden var det Audrey Hepburn i den Oscarbelønnede filmversion fra 1964. Den første danske version af My Fair Lady blev præsenteret i 1960 med Gerda Gilboe, Mogens With og Osvald Helmuth i hovedrollerne.

På Jysk Musikteater i Silkeborg glæder vi os til at præsentere Katrine Nørgaard og Hans Dueholm i rollerne som Eliza Doolittle og Alfred Doolittle.

Kodeordet er forvandling. My Fair Lady er fortællingen om to gentlemen, der indgår et væddemål: Professor Higgins skal på et halvt år lære blomsterpigen Eliza at være ’dannet’. Kan han pille arbejderklassesprog og manerer ud af den simple blomsterpige og smelte hende om til en fornem frøken, der kan blende ind i de bedre kredse?

Melodier som Alfred skal giftes nu til morgen, En snegl på vejen og Med lidt lykke og lidt held har sikret My Fair Lady en plads blandt alle tiders musicalklassikere.

Forestillingen spilles med stort ensemble og 10 mands orkester
Iscenesættelse: Kim Harris
Kapelmester: Henrik Svenning

Premiere lørdag 22. oktober 2022
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Spilleperiode: 22. okt. – 6. nov. 2022


Arr. JMTS

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  22.
  Oktober -
  6.
  November
  2022
 • Tid
  19.30
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  170 - 425 kr.
 • Kategorier
  Musical