Nytårskoncert 2021

Endnu engang markeres årsskiftet på festlig og fornøjelig vis.
Glæd dig til en fantastisk tradition, med et bredt repertoire af det traditionelle, det klassiske, musicalsange og velkendte hits.

I rollen som konferencier kan vi med stor fornøjelse præsentere Lise Baastrup, der får selskab af to fantastiske solister, sanger og skuespiller Louise Fribo samt sanger og entertainer Christoffer Brodersen.
Den festlige stemning løftes yderligere af AOF Nytårskoret, Jysk Underholdningsorkester og under ledelse af dirigent Henrik Svenning.

Louise Fribo er Danmarks internationale sanglærke, der med sine mange optrædener på operascener i bl.a. Hamburg, Berlin og Wien, er en af de få sangerinder, der kan glæde sig over international succes såvel som en sprudlende karriere i Danmark. Hun brød igennem i 1992 på Østre Gasværk Teater i Les Misérables og etablerede sig herefter som en af Danmarks førende sangerinder med optrædener på bl.a. Det Kgl. Teater og Gladsaxe Teater.

Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals. Bl.a. Queen-musicalen We Will Rock You, som spillede for fuld udblæsning i Royal Arena, Kbh og i Jyske Bank Boxen, Herning. Christoffer blev udvalgt til rollen blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandinavien og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor.
I 7 år var Christoffer medlem af vokalgruppen Basix og turnerede verden tynd som a cappella sanger. Sideløbende har Christoffer været sangsolist ved talrige koncerter herhjemme, bl.a. hos Den Kgl Livgardes Musikkorps, Slesvigske Musikkorps og Sønderjyllands Symfoniorkster.
I efteråret 2020 medvirker Christoffer i en stor jubilæumsopsætning af Jesus Christ Superstar, som spiller rundt om i Danmark med Christoffer i titelrollen.
Underholdningsorkester.dk/jesuschristsuperstar/

Lise Baastrup Nielsen, født og opvokset i Silkeborg, medstifter af Jysk Musik- og Teaterensemble, uddannet Skuespiller ved Århus Teater i 2010, debut på Grønnegaards Teatret, fast del af ensemblet på Aalborg Teater fra 2011-2014 med roller som f.eks. Sally Bowles i Cabaret, Tudse i Vinden i Piletræerne, Snedronningen i Snedronningen, Nille i Jeppe på Bjerget og var med til at vinde en reumert for bedste musical med En kort en lang.
Derudover ansættelser på Nørrebro Teater (Svantes lykkelige dag), Folketeatret (Jean de France), Teater Republique (Stephen Kings Misery) Tivolis Koncertsal (Spamalot og Midt om Natten) og Det Konglige Teater (Monster).
Har medvirket i Cirkusrevyen tre gange, optrådt med Aalborg Symfoniorkester og Tivolis Salon-orkester.
Fik sit landsdækkende gennembrud med sin rolle som Hjørdis i tv-serien Rita og har derudover medvirket i underholdningsprogrammer som Rundt på gulvet, Krejlerkongen, 5. Halvleg og Med på noderne og Stormester.

Lørdag, 16. januar 2021, kl. 20.00
Søndag, 17. januar 2021, kl. 12.00 og 16.00
Billetpris kr. 350 / 295 incl. gebyr.
Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater

Arr. JMTS

 • Dato
  16.
  Januar -
  17.
  Januar
  2021
 • Tid
  20.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  295 - 350 kr.
 • Kategorier
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.