Platt-Form

Er vi gået for langt?

PLATT-FORM blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Tivolis ikoniske glassal, da den populære satiregruppe havde premiere på det længe ventede show Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turne i hele landet med deres prisbelønnede satireshow.

Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne – af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby. Sammen med Mille og Laus var han i 2022 vært på TV2 Charlies ’Året der gak’, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning. Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORMs Er vi gået for langt? kan da også forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen rundt om i landet.

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter og kaldte ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. PLATT-FORM har sideløbende medvirket i et hav af tv-programmer og har også stået for radiosatiren på DRs P1, hvor de leverede lytterhit som Krisetelefonen for I-landsproblemer og Kirkesangerne.

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Torsdag, d. 21. marts 2024, kl. 20.00
Varighed ca. 2 timer inkl. pause

Arr: Jysk Musikteater


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som på denne aften serverer en veltillavet 2 retters menu og en skøn tapastallerken med alverdens lækkerier.
 Aftenens 2-retters består af forret og hovedret.

FORRET:

Røget dyrekølle – balsamico – salte mandler – syltede bøgehatte

Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET:

Coq au vin – perleløg – bacon – timiankartofler

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  21.
  Marts
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  335 kr.
 • Kategori
  Comedy