Rasmus Tantholdt – Det vi så

Det vi så – Fra Mogadishu til Hong Kong med Rasmus Tantholdt

Med udgangspunkt i sin helt nye bog Det vi så – Fra Mogadishu til Hong Kong fortæller Rasmus om sine helt nye personlige oplevelser fra frontlinjer, konflikter og historiske begivenheder i verdens metropoler og på kanten af verden.

De fleste kender Rasmus Tantholdt fra TV2, hvor vi i en lang årrække har fulgt ham rundt i verdens brændpunkter. Senest har han f.eks. rapporteret fra coronaens epicentre i Kina og Brasilien, det amerikanske præsidentvalg, friheds-demonstrationer i Hong Kong og dækket flygtningestrømmen på Lesbos og i den Engelske Kanal. Nu har du igen på denne aften en fantastisk mulighed for at komme med bag kameraet og opleve den uro og katastrofe, men også håbet, skønheden og medmenneskeligheden, som du ikke altid ser på TV.

Det vi så – Snapshots fra verdens brændpunkter
I sin nye bog viser Rasmus Tantholdt et fascinerende udvalg af sine og sin tro følgesvend og fotograf gennem næsten to årtier, Anders Bachs personlige fotografier fra deres rejser rundt til verdens frontlinjer. Vi får desuden et indblik i et fascinerende venskab mellem det bemærkelsesværdige makkerpar og et arbejdsliv uden hverdage.

Om Rasmus Tantholdt
Rasmus Tantholdt rejser ind i verdenshistorien, mens den bliver til. Som udenrigskorrespondent for TV 2 har han opsøgt krige, konflikter og katastrofer for at fortælle om de kvinder, børn og mænd, der står midt i det hele.
Med de seneste års globale spændinger som dyster baggrund har han oplevet lidt af hvert, men undervejs har han bestræbt sig på at nedbryde fordomme ? både i sig selv og i andre.

Glæd dig til en inspirerende, tankevækkende og enormt spændende aften!

NY DATO: Tirsdag, 14. december 2021, kl. 19.00 – varighed ca. 2 timer.
(allerede købte koncert-billetter er gyldige til den nye dato).
(har du også købt spise- el. Nem Pause-billet, modtager du nye billetter)
Teatersalen, Jysk Musikteater.
Billetpris kr. 354 / 304 incl. gebyr.

Arr. Tikko

Info til gæster i Jysk Musikteater:

Der er truffet politisk beslutning om, at der fra fredag den 12. november indføres coronapas for at begrænse smittespredningen i samfundet.

Det betyder at vi nu igen beder om at se dit coronapas ved alle arrangementer i Jysk Musikteater.

Du vil blive bedt om at vise coronapas ved indgangen. Hav venligst passet klar – enten ved at have appen åben på din telefon eller ved at have en udprintet version fremme.

Læs mere her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

 • Dato
  14.
  December
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  304 - 354 kr.
 • Kategorier
  Foredrag
Køb billet Tilkøb m.m.