Rolf & Ritter – Tour de France

Glæd dig til en forrygende aften med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatorer ved styret.

Rolf Sørensen og Dennis Ritter gør dig klogere på alt det, som er værd at vide om Tour de France – med fokus på den afholdte Tour 2024. 

Touren 2024

En stor del af aftenen vil have fokus på det afholdte Tour de France i 2024. De to eksperter kigger på alt fra ryttere og mest overraskende etaper til evaluering af endnu et cykelår – forhåbentlig med flere danske etapesejre. Og så skal der selvfølgelig kigges lidt i kikkerten frem mod Touren 2025.

Tour de France

Utrolige etaper, sjove anekdoter, gråd, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation. Tour de France har det hele. Med Rolf Sørensen på hjul fortæller Dennis Ritter på denne aften også historien om verdens største cykelløb – hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve diverse verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler. Rolf Sørensen har desuden lovet at byde ind fra sin aktive karriere med historier rigt krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen.

Rolf Sørensen

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han – med bund i sin omfattende erfaring og viden – guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af  Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Hver for sig og sammen har de to afholdte cykelsportsentusiaster i årenes løb talt sig fra hovedfeltet og helt op i fører og udbrydergruppen, når det drejer sig om at formidle verdens største cykelløb. 

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Tirsdag, d. 1. oktober 2024, kl. 19.00

Arr: Tikko


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som denne aften serverer en lækker 2 retters menu sammensat af husets egen køkkenchef. Menuen består af forret og hovedret. Det er også muligt at nyde en lækker tapastallerken. Det er også muligt at bestille Nem Pause.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  1.
  Oktober
  2024
 • Tid
  19.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  349 - 399 kr.
 • Kategorier
  Foredrag