Skibet er Ladet med Pelle

Opfølgeren til “Verden ifølge Pelle”

Da Trine Gadeberg i 2022 for første gang tog sin elskelige karakter og internetfænomen, Pelle på fem og et halvt år, ud på landevejen med showet – Verden ifølge Pelle – ja der sikrede over 28.000 mennesker sig en billet.

I over 2 timer spillede Trine samtlige karakterer i en tour de force af et one-woman show, for med næsten 30 år i branchen, som en af landets mest benyttede komikere og entertainere, så er selvgjort nemlig velgjort.

Og som Pelle ville have anskuet det i sit barnesind, så er der ingen grund til at stoppe mens legen er god, så nu gør Trine det igen!

Det nye one-woman show har fået den maritime titel – Skibet er ladet med Pelle.

Og endnu engang vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. For ingen er nemlig fredet, når Pelle denne gang har fået hyre som en del af underholdningen ombord på et cruiseskib i middelhavet, der vægter nonstop buffet og ekstra klor i den tilpissede pool, højere end selve sikkerheden om bord.

Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sige igennem underholdning på skibet der aldrig sover.

Velkommen om bord og du skal selvfølgelig slippe for et – Kom bar’do’! så hvad med et – Kom an’do!?

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Onsdag, d. 13. november 2024, kl. 20.00

Arr: JMTS  


Husk det er muligt at nyde lækker mad i Stryget Restaurant & Teatercafé som denne aften serverer en lækker chili con carne ad libitum. Det er også muligt at nyde en lækker tapastallerken. Denne aften serveres maden i Stryget Café.

Husk du også kan bestille Nem Pause og springe køen over i baren i pausen.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  13.
  November
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  360 - 390 kr.
 • Kategorier
  Comedy