Teitur

Lørdag 18. april 2020 kl 20.00 – dør kl. 19.00
Siddende koncert, Kedelhuset
Billetpris: kr. 295,- inkl. gebyr- / unge under 25: kr. 155,- inkl. gebyr

Færøsk fødte Teitur Lassen er en særdeles erfaren herre pa° den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og ni studiealbums I baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med klassikeren ?Poetry & Aeroplanes?. Glæd dig til at møde ham på Kedelhuset ved en intim duo-koncert med nye og gamle sange.

Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og udgivelser som ‘The SInger’ (Danish Music Award i 2008) og ‘I Want To Be Kind’ (indspillet i New York i 2018) har tilføjet flere spændende facetter til hans kunstneriske profil.

Teitur er en efterspurgt komponist i mange sammenhænge, og har ind i mellem sine egne albumprojekter skrevet og indspillet musik med og for en lange række internationale navne. Det er både blevet til popsange for fx Corinne Bailey Rae, filmmusik, klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, og værker for så forskellige ensembler som strygekvartet, kor, blæserkvintet, symfoniorkester og barokensemble.

‘Music like this is jet fuel on the fire of a broken heart.’ – John Mayer
‘Never less than extraordinary’ ***** – The Guardian

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  10.
  September
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpriser
  155 - 295 kr.
 • Kategorier
  Koncert
Køb billet Tilkøb m.m.