The Simon & Garfunkel Story

Kun få shows har opnået den samme globale succes som The Simon & Garfunkel Story.

Showet kommer med udsolgte forestillinger i over 50 lande og mere end 20 hovedoptrædener i Londons West End, storbyens berømte teaterdistrikt i bagagen. Det er i øjeblikket det største og mest succesrige teatershow, der fejrer Simon og Garfunkels liv og karriere.

The Simon & Garfunkel Story fortæller historien om rock n’ roll duoens oprindelse og voldsomme fremgang via enorme projektionsbilleder og originale filmoptagelser, og dertil fremfører et fantastisk live band alle de store hits, heriblandt Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound og mange flere.

Det talentfulde hold af musikere og skuespillere fra Londons West End tager dig tilbage til 1960’ernes groovy tider, hvorfra vi følger Paul Simon og Art Garfunkel fra deres beskedne begyndelse som ’Tom og Jerry’, gennem deres succes og frem til det dramatiske opbrud i 1970. Forestillingen afsluttes herefter med en fabelagtig gengivelse af den legendariske genforeningskoncert i Central Park i 1981.

Det enestående show, som Art Garfunkel selv elsker, modtager stående ovationer ved hver eneste forestilling. Et fantastisk hitshow du ikke må gå glip af!

Nummererede siddepladser, Teatersalen, Jysk Musikteater
Søndag, d. 9. marts 2025, kl. 15.00 – OBS VI BYDER GÆSTER DER HAR TILKØBT SPISNING VELKOMNE FRA KL. 13.00.

Arr: JMTS

Presale til modtagere af JMTS nyhedsbrev fra d. 1. maj 2024, kl. 08.00.
Almindeligt salg åbner d. 2. maj 2024, kl. 10.00

 


Husk du kan spise i Restaurant Stryget før show. Denne dag tilbydes en to-retters menu eller en lækker tapasanretning.

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  9.
  Marts
  2025
 • Tid
  15.00
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  390 kr.
 • Kategori
  Koncert