The White Album

Lørdag 28. marts 2020, kl. 20.00
Siddende koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: kr. 180,- inkl. gebyr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø – tilsammen The White Album – lægger nu vejen forbi Kedelhuset, Silkeborg.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i starten af 10'erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

De seneste 4 år er bandet blevet udvidet på alle måder – flere musikere, større produktioner, mere gear. Produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til, at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen.

Det sker med en håndfuld sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en trio med få elementer, for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres 'homecoming' fortæller de:

'Vi savnede lidt at komme hjem til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle 3 plader, samt et par helt nye. Vi skal tilbage i sommerhuset og høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA ´et i selve sangskrivningen'.

Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele krydret med vitser, anekdoter og lidt pjattet humør.

Arr. Kedelhuset

 • Dato
  3.
  December
  2020
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Kedelhuset
  Papirfabrikken 72
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  180 kr.
Køb billet Tilkøb m.m.