Turen går til Nikolaj Stokholm

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavner-forstad. Albinoen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. Turen går til Nikolaj Stokholm er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller, og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til Turen går til Nikolaj Stokholm, det bliver pissegriner’n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show ”Mit liv som Nikolaj Stokholm” har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor, at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.
Så forkæl dig selv og dine kære med billetter og fortæl dem at ‘Turen Går Til Nikolaj Stokholm’

NB! Anbefalet min. alder 15 år.

NY DATO: FREDAG, 10. SEPTEMBER 2021, KL. 19.00
(flyttet fra 13. marts 2021 – allerede købte billetter er fortsat gyldige. Har du købt spisebillet eller Nem Pause (serveres efter showet) får du tilsendt nye billetter).
Teatersalen, Jysk Musikteater
Varighed ca. 75 min. – ingen pause.
Billetpris kr. 275,- incl. gebyr.
Arr. JMTS
Der kan tilkøbes Tapastallerken, 2-retters menu og Nem Pause (serveres efter showet).
 • Dato
  10.
  September
  2021
 • Tid
  19.00
 • Sted
  JYSK MUSIKTEATER, teatersalen
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  275 kr.
 • Kategori
  Comedy
Køb billet Tilkøb m.m.