U2UK

U2UK er uden sammenligning Europas største U2 tribute band!

Med deres sprudlende og eksplosive live-shows, hvor fans af U2 får alle ønsker opfyldt og mere til, har de sejret i land efter land gennem 20 år!! Udover at være et yderst velspillende, bundsolidt liveband, leverer U2UK også en helt autentisk gengivelse af U2’s egne koncerter! Musikerne ligner og lyder som de irske rock-ikoner, og U2UK’s forsanger går for at være den bedste og mest autentisk-lydende “Bono” i hele branchen – næstefter den rigtige, naturligvis! 

U2UK var sammen med det rigtige U2 i en flot dobbeltsidet artikel i det internationalt anerkendte, “Q-Magazine”, og de har også haft den ære at optræde til U2’s officielle afterparty to nætter i træk på Heineken Stadium i Amsterdam på “Vertigo”-turnéen! De har også spillet på Ahoy Stadium i Rotterdam to år i træk – en scene, U2 selv har optrådt på ved flere lejligheder!

U2UK gengiver loyalt og med respekt, U2’s største sange fra 4 årtier, hvoraf nogle af musik-historiens allerstørste rock-anthems blev begået af det irske rock-band. “With or Without You”, “Sunday Bloody Sunday”, “Beautiful Day”, “Pride”, “One”, “Mysterious Ways”, “Where the Streets Have No Name”, “Vertigo” og selvfølgelig “I Still Haven’t Found What I’m Looking For”; U2UK spiller dem – og alle de andre tidsløse rock-klassikere, som U2 er kendt og elsket for verden over!

Dette fantastiske band vil nu føje Danmark til den alenlange liste af lande, hvor de har optrådt, henrykt publikum og fejet lokale kopier af banen! U2UK er den ultimative fan-oplevelse, der kun kan overgås af det rigtige U2!

Unummererede ståpladser / nummererede siddepladser (balkon), Teatersalen, Jysk Musikteater
Fredag, d. 15. november 2024, kl. 19.30

Arr: JMTS


Husk du kan spise i Restaurant Stryget før forestillingen. Denne aften serveres en

lækker tapasanretning og en skøn 2-retters menu bestående af:

FORRET: Cremet jordskokkesuppe – sprøde chips – pesto. Serveret med surdejsbrød & smør

HOVEDRET: Krondyrmedallion – bagte rodfrugter – kartoffeltærte – vildtsky

Køb billet Mad og drikke
 • Dato
  15.
  November
  2024
 • Tid
  19.30
 • Sted
  Jysk Musikteater
  Papirfabrikken 80
  8600 Silkeborg
 • Billetpris
  315 kr.
 • Kategori
  Koncert